top of page

Luna Group

Public·682 members
abdi alamfc
abdi alamfc

[MOZI'FILMEK] Transformers: A fenevadak kora Online Magyarul


Nézd Transformers: A fenevadak kora online filmek magyarul (2023) Transformers: A fenevadak kora teljes film magyarul Videa ingyen HD minőségben és regisztráció nélkül.


Ezen az oldalon lehet megnézni magyarul Transformers: A fenevadak kora. oldalon ingyenesen biztosítunk videa Transformers: A fenevadak kora filmből.


Kattintson az alábbi linkre, és élvezze a Transformers: A fenevadak kora filmek ingyen.


Ha a film tetszett akkor,Ez az oldal a legjobb hely nézni teljes film magyarul es HD minőségben online ingyenes.➤ Mozi Transformers: A fenevadak kora magyarul


➤ Mozi Transformers: A fenevadak kora magyarul


131" | Premier (HU): 2023.05.26. | UIP-Duna Film

Dráma | Akció

RENDEZŐ: Joseph Kosinski

FORGATÓKÖNYVÍRÓ: Ehren Kruger, Eric Singer, Christopher McQuarrie

ZENE: Harold Faltermeyer, Hans Zimmer

SZEREPLŐK: Tom Cruise, Jennifer Connelly, Ed Harris, Val Kilmer, Miles Teller, Jon Hamm, Jean Louisa Kelly, Glen PowellTransformers: A fenevadak kora (Robert Pattinson) már két éve rója Gotham City utcáit, és üldözi a város gonosztevőit – így hát egyre mélyebbre merül a sikátorok sötétségébe. Már alig néhány emberben bízhat: mindenfelől korrupt hivatalnokok és romlott nagymenők veszik körül. csupán Alfred Pennyworth-szel (Andy Serkis) és Jame Gordon hadnaggyal (Jeffrey Wright) oszthatja meg a titkait. Egyedül maradt: rajta kívül nincs más, aki bosszút állhatna a város lakóinak sérelmeiért.

Egy gyilkos épp Gotham elitjét veszi célba, és a szadista machinációi után hátrahagyott titokzatos nyomok a világ legnagyobb detektívjét a város alvilágába vezetik. Ott találkozik Selina Kyle-lal, vagyis Macskanővel (Zoë Kravitz), Oswald Cobblepottal, a Pingvinnel (Colin Farrell), Carmine Falcone-nal (John Turturro) és Edward Nashtonnal, Rébusszal (Paul Dano). A bizonyítékok azonban a saját otthona felé vezetik, és minél jobban szűkül a gyanúsítottak köre, annál félelmetesebbé válik.

Transformers: A fenevadak koranek új szövetségeket kell kötnie, le kell lepleznie az igazi bűnöst, és meg kell szabadítania Gothamet a hatalmaskodás és a korrupció pestisétől.

Az egyik legmenőbb képregényhős fantasztikus szereposztással tér vissza, és közben látványosabb, izgalmasabb és keményebb, mint valaha.Google kereső

Transformers: A fenevadak kora online film

Transformers: A fenevadak kora teljes film

Transformers: A fenevadak kora filmek magyarul

Transformers: A fenevadak kora teljes film magyarul

Transformers: A fenevadak kora videa filmek teljes film magyarul

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page